Writers life


Nu när jag "väntar" på att mitt manus ska läsas har hjärnan börjat spinna på intrigen i bok nummer tre. På skrivbordet på datorn ligger en mapp som heter LW3, dvs Linn Wide 3. Jag vet att jag skrivit ner några tankar om storyn och samlat på mig några aktuella tidningsartiklar. MEN, minns inte om vad. Hoppas jag tycker det är lika bra nu som då.

Och på tal om mapp... Något jag lärt mig under den här skrivfasen är att det gick tusen gånger lättare när jag fick ut storyn UR huvudet. Varje färg är en av perspektivpersonerna, något som underlättar när jag senare placerar ut scener med respektive vändpunkter. Det blir ett helikopterperspektiv. Tips från mig till dig om du har svårt att få ordning på ditt manus.

#uppföljare #skrivande

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square