April 28, 2018

April 18, 2018

December 29, 2017

December 25, 2017

December 25, 2017

December 18, 2017

December 1, 2017

November 15, 2017

November 14, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Tacos à la Mexiko

March 7, 2017

 Killarna bakom El Taco Truck, Nicola Adamovic & Niklas Bolle har gjort en kokbok. I den här rosaskimrande pärlan har grundarna samlat sina tacofavoriter – allt från snabba vardagsklassiker till lyxig festmat.

 

 

Efter att Niklas och Nikola jobbat och bott i USA och förtrollats av vällagad street food kom de hem och förvånades över att street food och genuin mexikansk mat knappt existerade här. Efter massor av research och samtal med politiker blev Stockholms första mexikanska foodtruck äntligen till: El Taco Truck. På kort tid har den rosa trucken blivit ett populärt inslag i gatubilden för hungriga stockholmare, och intresset för genuin mexikansk mat bara växer. (Säljtext Massolit Förlag.)

 

Boken står högst upp på min önskelista. Älskar tacos. Älskar Mexico!

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by IDA AXELSSON. All Rights Reserved.