Tacos à la Mexiko


Killarna bakom El Taco Truck, Nicola Adamovic & Niklas Bolle har gjort en kokbok. I den här rosaskimrande pärlan har grundarna samlat sina tacofavoriter – allt från snabba vardagsklassiker till lyxig festmat.

Efter att Niklas och Nikola jobbat och bott i USA och förtrollats av vällagad street food kom de hem och förvånades över att street food och genuin mexikansk mat knappt existerade här. Efter massor av research och samtal med politiker blev Stockholms första mexikanska foodtruck äntligen till: El Taco Truck. På kort tid har den rosa trucken blivit ett populärt inslag i gatubilden för hungriga stockholmare, och intresset för genuin mexikansk mat bara växer. (Säljtext Massolit Förlag.)

Boken står högst upp på min önskelista. Älskar tacos. Älskar Mexico!

#böcker

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square