April 28, 2018

April 18, 2018

December 29, 2017

December 25, 2017

December 25, 2017

December 18, 2017

December 1, 2017

November 15, 2017

November 14, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Den lyckliga horan?

March 30, 2017

 

 Förra veckan var jag på en föreläsning på jobbet om människohandel, och hur gruppen som är specialiserade mot detta arbetar. Syftet med föreläsningen var att ge vi som jobbar utåt en inblick hur "de" jobbar och VAD vi ska göra om vi stöter på just människohandel.

 

De berättade också om Fallet Diana, en sann historia om en tjej som kom till Sverige i tron om att känna massa pengar - det gjorde hon men hon fick inte behålla en krona. 

 

Ofta blir tjejerna lurade, de tror att de ska jobba mot webcam eller på ett fik tex, alltså inte inträffa kunder irl. När de väl kommit hit är det försent att dra sig ur. Sverige är det land många vill komma till då prislappen för 30 minuters samlag ligger på 1500kr jämfört med andra länder i Europa där 30 min kostar 10 euro! 

 

Och finns den lyckliga horan? Nej, ingen av de poliser som höll föreläsningen har träffat henne/honom iaf. "Det ligger alltid något bakom som gör att man hamnar där." 

 


Just nu gör NMT en stor kampanj mot sexköp - Du avgör! Syftet är att få de som köper att inse att de är en del av något större - MÄNNISKOHANDEL.

 

Och ni som följt mig vet att min nya bok handlar just om detta - prostitution. Men var går gränsen för just det? Jag tar upp gråzonen - inte fallen där det är svart eller vitt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by IDA AXELSSON. All Rights Reserved.