Drivkraften för mitt skrivande?

Självklart för att det är roligt - processen hur en historia växer fram, sida efter sida. Karaktärerna får liv och blir som riktiga människor.

Jag har även resor som min drivkraft. Varje nytt resmål blir som en ny förälskelse. Förväntan och pirret ger energi och inspiration till både mina karaktärer och mitt privatliv. Att ha den där resan att se fram emot gör ofta allt enklare när allt känns motigt. Min dröm just nu är att få göra en längre resa till ett varmt och behagligt ställe där jag också kan skriva. Att man är borta tre-fyra månader, kommer hem och levererar ett riktigt bra manus .

I helgen kom frågan - Hur hinner/orkar du med "allt"? De syftade på mitt nya arbete, mitt skrivande, nya boken, min lilla familj, våra flyttar och nu en gigantisk renovering.

Jag ser framför mig turkost vatten, snorkling och nya smakupplevelser.

D R I V K R A F T E N

Om det är enkelt? Det beror på, motgångarna kommer inte som en surprise längre. Visst har det känts tröstlöst att skriva en ett helt manus som kanske inte blir utgivet.

För att nå ett mål går det ofta trögt. Ibland så trögt att det känns som ett tecken på att jag ska ge upp. Nu gjorde jag inte det och efter ett antal till utgivning Nej kom plötsligt två Ja. I februari kommer del två, det blir även ljudbok i samma veva. Svart Skugga ges ut som pocket i igen och rättigheterna är sålda till Danmark, Norge och Finland.

Går allt som det ska kommer jag även ingå ett samarbete med en person som ska lyfta mitt författarskap ytterligare. Planeringsarbetet kring boksläppet är helt enkelt i full gång. När det kommer till resan och äventyret med nya boken är jag fullt medveten om alla do`s and don`ts.

Allt blev bra till slut, jag kämpade på och det kom hem ett bokkontrakt i brevlådan.

Resultatet på det? En resa i slutet på sommaren.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square