April 28, 2018

April 18, 2018

December 29, 2017

December 25, 2017

December 25, 2017

December 18, 2017

December 1, 2017

November 15, 2017

November 14, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Done!

August 24, 2017

 

 

 

 

Pappersbunten, dvs mitt manus jag kämpat med i en evighet är nu klart och redo att möta läsare. Fortsättningen i historien om Linn Wide är äntligen klar och för mig känns det helt overkligt! Med endast en testläsare har storyn tagit form vilket kommer resultera i sönderbitna naglar den dag den finns i butik. Innan min första bok släpptes var drömmen att få ett kontrakt med jättarna, dvs Norstedts el liknande. Det blev inte så och nu inser jag att det räddat min fördröjda del två - Det finns uppenbarligen en mening med allt. Hur jag tänker om just den biten ska jag förklara i ett annat inlägg.

Till skillnad från första släppet är alla rättigheter sålda. Inbunden på SOL Förlag, ljud och e-bok på Word Audio Publishing

 

Var bok två svårare att skriva? Alltså det har ju tagit en evighet med bok två - Det säger väl allt.

 

Är tvåan bättre? Det återstå att se...

 

Har du lärt dig något i processen under bok två? Post-its som blir ett färgglatt lapptäcke. Kommer aldrig påbörja på ett manus utan att ha scenerna klara.

 

Var det svårt att komma på titel till tvåan? Jag funderar fortfarande...

 

Vad handlar den om? 

 

 Unga kvinnor i strävan efter glamour och ett bättre liv. De byter varor med varandra, maktens män och de unga vackra kvinnorna. Alla vet reglerna. Men alla följer dem inte. En polsk flicka hittas död i en tunnel i Helsingborg. Ingen förstår vad hon gör i Sverige när hon egentligen arbetar som au pair i Dubai. Samtidigt anmäler Anders Halvarsson sin syster försvunnen, ett år efter att han senast talade med henne. Damir befinner sig på ett behandlingshem i Värmland när han får ett telefonsamtal att hans mamma drabbats av en hjärtinfarkt efter ett överfall i lägenheten. Han återvänder till Helsingborg för att möta sina fiender men snubblar över en hemlighet han aldrig kunnat drömma om. Linn Wide är tillbaka på jobbet efter sambon Jens brutala självmord och utreder fallet med den döda flickan i tunneln och försvinnandet av Marie Halvarsson. Det här är del två av Linn Wide, polisinspektör i Helsingborg.

 

Är du bokbloggare och vill ha ett läsexemplar eller villig att sätta en blurb på omslaget? Hör av dig!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by IDA AXELSSON. All Rights Reserved.