Little People - BIG DREAMS


Little People, Big Dreams-serien, upptäck livet för betydelserika personligheter, allt från designers och artister till forskare. Alla uppnådde fantastiska saker med en gemensam nämnare - Alla började livet som ett litet barn med en dröm.

I denna bok följer Agatha Christie, som lärde sig att läsa vid fem års ålder på sin resa till att bli den mest kända deckarförfattaren genom tiderna. Varje bok har unika och vackra illustrationer och använder ett lättsamt och inspirerande tilltal som passar våra yngre drömmare.

Böckerna passar barn mellan fyra till åtta år. Svenska förlaget Pagina har köpt rättigheterna och nu översatt boken om Coco Chanel till svenska. Serien andas succé redan nu!


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square