STHLM Grotesque

Ikväll kunde vi äntligen få fira Hanna Lindberg och hennes STHLM Grotesque, uppföljarn till STHLM Confidential. Varför var vi då och firade i Nobelmuseet? Jo, för att delar av boken utspelar sig i detta maffia hus.

Jag lärde känna Hanna genom sociala medier efter bokmässan 2014. Det visade sig att vi båda var hemma och jonglerade föräldraledighet med bokskrivande. En hopplös uppgift många dagar. Men till slut blev det en bok, för både Hanna och mig!

Anne-Marie Schetlein, Hanna och jag.

Triss i blondiner. Triss i kriminalromansförfattare.

Om STHLM Grotesque

Guldkocken är galan för alla som räknas i Stockholms krogvärld - och journalisten Solveig Berg är på plats. Men kvällen slutar i kaos. Hennes chefredaktör blir skjuten av en okänd gärningsman. Polisen leds in på ett villospår och Solveig tvingas ut på en farlig jakt på sanningen. Hon konfronteras med mörka krafter i lyxkrogarnas slutna rum. Ju djupare hon gräver, desto farligare blir det. Skandalfotografen Lennie Lee är tillbaka i Stockholm efter att ha varit borta i tre år. Han befinner sig på botten, men får en oväntad chans att återta sin förlorade plats i rampljuset - om han spelar spelet rätt.

Stort grattis och lycka till Hanna!

#skrivande

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square