Shimmer and Shine 2017


Nio minnesvärda guldkorn från 2017 💫

//Fyra år senare blev det ett bokkontrakt och en fortsättning av Linn Wide// Vi våldgästade svärföräldrar i väntan på flytt från Vasastan till Kungsholmen. Julius fick smeknamnet Putte i blåbärsskogen// Efter bokkontrakt kom agentavtal med Ophelia Agency - ser fram emot 2018s samarbetet och drömmer om utländska läsare// Det skedde ett mirakel - vi hamnade på samma bild och firade kärleken på Ingarö// Bokmässan i september, 24 timmar av skratt, pepp och "Ge fan inte upp-snack" med likasinnade// Vi tankade sol i Dubai och sprang efter en badtokig 2-åring// Bokomslaget för Dolda Spår - det börjar kännas på riktigt// Palma och tjejkompisar - en kombo som aldrig kan bli fel// Examensdag efter fyra månaders utbildning och avslutande certifiering. Kunde aldrig drömma om att jag skulle trivas så bra på min nya arbetsplats//

Har ni några fina minnen från 2017?


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square