April 28, 2018

April 18, 2018

December 29, 2017

December 25, 2017

December 25, 2017

December 18, 2017

December 1, 2017

November 15, 2017

November 14, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Dolda spår har gått LIVE

March 5, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad får man om man blandar underbara gäster, smittande glädje och ett stort bokintresse? 

 

En F A N T A S T I S K  releasefest!

 

Vilket firande och vilken rivstart för Dolda spår! Det har varit några intensiva dagar med signeringar och intervjuer men vi backar bandet till förra veckan där allt började, festen. Den fest man alltid ser fram emot och börjar fantisera om innan man ens fått "ihop" manuset.

 

Vänner, kollegor och läsare minglade, sippade på vin och åt lite smått och gott. Eftersom jag är en riktig lakritsfantast bjöd jag såklart även på det! Det som var extra kul var att jag fick möjligheten att bjuda mina gäster på min favorit från Lakritsfabriken i Ramlösa Tack! 

 

Det var en lång dag då jag arbetade som vanligt under dagen sedan var det bara raka vägen hem för att fixa inför kvällen. Fotograf Robin Berglund förevigade min kväll och har tagit bilderna ovan. Bilderna nedan är mobilbilder från några av gästerna. Om kvällen infriade mina höga förväntningar? Minst sagt! De sista gästerna gick vid midnatt och det var en nöjd författare som somnade med ett leende på läpparna. något som gästerna verkligen uppskattade. 

 

 

 

 

 

TACK alla ni som förgyllde min kväll!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by IDA AXELSSON. All Rights Reserved.