Dolda spår har gått LIVE

Vad får man om man blandar underbara gäster, smittande glädje och ett stort bokintresse?

En F A N T A S T I S K releasefest!

Vilket firande och vilken rivstart för Dolda spår! Det har varit några intensiva dagar med signeringar och intervjuer men vi backar bandet till förra veckan där allt började, festen. Den fest man alltid ser fram emot och börjar fantisera om innan man ens fått "ihop" manuset.

Vänner, kollegor och läsare minglade, sippade på vin och åt lite smått och gott. Eftersom jag är en riktig lakritsfantast bjöd jag såklart även på det! Det som var extra kul var att jag fick möjligheten att bjuda mina gäster på min favorit från Lakritsfabriken i Ramlösa Tack!

Det var en lång dag då jag arbetade som vanligt under dagen sedan var det bara raka vägen hem för att fixa inför kvällen. Fotograf Robin Berglund förevigade min kväll och har tagit bilderna ovan. Bilderna nedan är mobilbilder från några av gästerna. Om kvällen infriade mina höga förväntningar? Minst sagt! De sista gästerna gick vid midnatt och det var en nöjd författare som somnade med ett leende på läpparna. något som gästerna verkligen uppskattade.

TACK alla ni som förgyllde min kväll!


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square